Αρχική

 

Ο Πέτρος Αλτσιτζόγλου, Επεμβατικός Καρδιολόγος και Διευθυντής του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου & Επεμβατικής Καρδιολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διαθέτει πλούσια επιστημονική εμπειρία σε διαγνωστικές και επεμβατικές πράξεις από το 1981.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του epemvaseiskardias.gr μπορείτε να βρείτε στοιχεία και πληροφορίες για παθήσεις καρδιάς και επεμβάσεις καρδιάς σχετικές με την επεμβατική καρδιολογία και τον αιμοδυναμικό έλεγχο.

Βαλβιδοπλαστική

Βαλβιδοπλαστική

Μέθοδοι TAVR και Mitra-Clip

Στο πεδίο των βαλβιδοπαθειών έχει επέλθει επανάσταση με τις νέες μεθόδους της διαδερμικής αντικατάστασης της αορτικής βαλβίδας (TAVR) και της διαδερμικής επιδιόρθωσης ανεπάρκειας της μιτροειδούς βαλβίδας (MitraClip).

περισσότερα...

 

 

Στεφανιαία Νόσος

500

Θρόμβωση

Η στεφανιαία νόσος οφείλεται στην προσβολή των στεφανιαίων αρτηριών της καρδιάς από αθηρωμάτωση, η οποία οδηγεί σε στένωση των αρτηριών από αθηρωματικές πλάκες.

περισσότερα...

 

 

Αγγειοπλαστική (PTCA-PCI)

Αγγειοπλαστική (PTCA-PCI)

Αγγειοπλαστική (μπαλονάκι)

Το γνωστό σε όλους μας πλέον "μπαλονάκι" είναι η μη χειρουργική διάνοιξη των στενώσεων των στεφανιαίων αρτηριών της καρδιάς.

περισσότερα...

 

 

Έμφραγμα Μυοκαρδίου

emfragma

Οξύ Στεφανιαίο Σύνδρομο

Τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται παγκοσμίως μεγάλη προσπάθεια τόσο για την πρόληψη όσο και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των οξέων στεφανιαίων συνδρόμων.

περισσότερα...

 

 

Στεφανιογραφία

Στεφανιογραφία

Αιμοδυναμικός Έλεγχος

Η διάγνωση και ο τρόπος αντιμετώπισης της στεφανιαίας νόσου. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική ακτινοσκιερής απεικόνισης των στεφανιαίων αρτηριών.

περισσότερα...

 

 

Βαλβιδοπάθειες

balbidopatheia

Στένωση ή Ανεπάρκεια

Οι παθήσεις της αορτικής και μιτροειδούς βαλβίδας είναι οι οι πιο συνήθεις παθήσεις των καρδιακών βαλβίδων στους ενήλικες.

περισσότερα...

 

 

Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 19, Άγιος Δημήτριος 17343
6944 332068, 210 9838601